Gepromoveerd tot Microsoft Certified Partner

10-08-2007

Elisys Automatisering behaalt de status van Microsoft Certified Partner

Als een Certified Partner heeft Elisys Automatisering aangetoond over de vereiste kennis van Microsoft producten te beschikken evenals de kundigheid om de wensen van klanten in te kunnen vullen.

Deze Microsoft certificering is voor Elisys Automatisering een erkenning van haar kennis, expertise, omvang, kwaliteit én klantenreferenties.

Als Microsoft Certified Partner heeft Elisys Automatisering haar expertise getoond in Microsoft technologie en capaciteit bewezen om problemen van organisaties te begrijpen en op te lossen. Microsoft Certified Partners ontvangen van Microsoft een uitgebreide range aan benefits, waaronder training en support waardoor zij een duidelijke voorsprong ten opzichte van de concurrentie in de markt verkrijgen.1

« Ga naar de nieuwspagina

Nieuwsitems

Elisys vanaf heden GO Toshiba! Partner

Toshiba besteedt bijzondere aandacht aan de mensen die het contact leggen en onderhouden met haar eindgebruikers. Mensen die zij liever geen ‘de..

Lees verder »

Gepromoveerd tot Microsoft Certified Partner

Elisys Automatisering behaalt de status van Microsoft Certified PartnerAls een Certified Partner heeft Elisys Automatisering aangetoond over de vereis..

Lees verder »
Binnen 10 seconden verwijzen we
U door naar de website van Agrippa!